AB Apartment by Dom Arquitectura

Modern picket house designed by Dom Arquitectura, situated in Spanish Sarrià-Sant Gervasi.

001-ab-apartment-dom-arquitectura-1050x700

002-ab-apartment-dom-arquitectura-1050x700

003-ab-apartment-dom-arquitectura-1050x700

013-ab-apartment-dom-arquitectura-1050x700

005-ab-apartment-dom-arquitectura-1050x700

006-ab-apartment-dom-arquitectura-1050x719

007-ab-apartment-dom-arquitectura-1050x700

008-ab-apartment-dom-arquitectura-1050x700

009-ab-apartment-dom-arquitectura-1050x1575

014-ab-apartment-dom-arquitectura-1050x1575

015-ab-apartment-dom-arquitectura-1050x1575

Description by Dom Arquitectura

The refurbished flat is located in Sarria-Sant Gervasi. As a place to begin few necessary selections have been taken. On one hand to rethink the out-dated general group, unifying the doorway and the lounge, in addition to the workplace and the kitchen. This helped a basic spatial integration, producing greater areas that stream simply into one another, and lowered the variety of doorways and partitions. However to revamp all the electrical, plumbing, cooling and heating methods to up to date applied sciences. Refurbishing utterly kitchens and loos.

The lighting is designed to be oblique within the majority of areas. Particular lighting are positioned in numerous factors to create specific atmospheres with a heat and nice mild.

A color intense wooden has been chosen for the pavement, putting it in addition to cladding at some partitions. This materials selection and placement assist create cosy and secluded areas at the lounge and the main bedroom, the newest gaining area from the prevailing terrace. As wall cladding in one other of the lounge partitions vertical DM boards lacquered in white have been positioned, to be able to manage the pathway giving continuity to the wall. On the corridor and room earlier to the dwelling, numerous iron parts have been designed for use as cabinets and partitions. Trendy furnishings and lighting have been mixed with basic items chosen by the shopper, reminiscent of the doorway Chester.

Lastly, the outside terrace is conditioned with an ipe pavement, which climbs to handrail peak to create higher privateness and combines with the bespoke planters in iron and stipa crops.

Images by Jordi Anguera

Visit Dom Arquitectura

  • Facebook
  • Google Plus