Apartment in Naples by B2C Architects

Shiny modern condominium located within the Italian metropolis of Naples, designed by B2C Architects.

002-apartment-naples-by-b2c-architects-1050x662

001-apartment-naples-by-b2c-architects-1050x703

005-apartment-naples-by-b2c-architects-1050x703

008-apartment-naples-by-b2c-architects-1050x703

003-apartment-naples-by-b2c-architects-1050x1050

012-apartment-naples-by-b2c-architects-1050x703

007-apartment-naples-by-b2c-architects-1050x703

006-apartment-naples-by-b2c-architects-1050x703

004-apartment-naples-by-b2c-architects-1050x1568

013-apartment-naples-by-b2c-architects-1050x703

011-apartment-naples-by-b2c-architects-1050x703

Description by B2C Architects

B2C architects is an architectural design studio in Pompeii. The area the place we intervened is situated within the middle of Naples, in a constructing with a number of flooring. The challenge includes the creation of a singular area for the dwelling space with the scanning space of the kitchen adopted by the eating space from the lounge after which the doorway to the home. All united by a wall adorned with strips of wooden that hides the entry doorways to the bedrooms of the daughters, the house owners and loos. The ground tile was chosen in mild shade and is steady all through the home. The partitions are adorned and painted white to reinforce the sunshine and area. The home windows are hidden behind picket partitions and doorways, made in line with our design, again to the damaging scan of the strips on the wall. Countertop, white, is grooved strips of sunshine and LED spotlights. There are two loos, one with laundry and the primary toilet. That is paved with the identical flooring of the lounge and on the partitions are positioned skinny tiles that return the stone impact. The sunshine divides the area into two elements, on the one hand and on the opposite a white mild illuminates a inexperienced mild water bathe and tub.

Images courtesy of B2C Architects

Visit B2C Architects

  • Facebook
  • Google Plus