Apartment V01 by dontDIY

Inspiring condo located in Sofia, Bulgaria, designed by dontDIY.

026-apartment-v01-dontdiy-1050x738

022-apartment-v01-dontdiy

024-apartment-v01-dontdiy-1050x679

013-apartment-v01-dontdiy

001-apartment-v01-dontdiy-1050x701

002-apartment-v01-dontdiy-1050x692

003-apartment-v01-dontdiy-1050x704

010-apartment-v01-dontdiy-1050x699

017-apartment-v01-dontdiy

016-apartment-v01-dontdiy

027-apartment-v01-dontdiy-1050x705

032-apartment-v01-dontdiy

Description by dontDIY

The condominium is located on the primary flooring of an previous constructing within the Sofia metropolis centre. The primary purpose of the inside venture was to maximise the consumption of pure mild contained in the rooms and to create snug modern dwelling circumstances. The vestibule was enlarged on the expense of a small utilities room, whereas the previous kitchen was reworked right into a wardrobe room.

A white epoxy resin flooring strip results in the washing room and the toilet whereas separating the dwelling and the sleeping space of the condo. A white multi-practical storage furnishings shops the washer and the huge footwear assortment of the proprietor of the condominium. The ceiling has been lowered to cover the air flow duct for the kitchen. Left of the doorway to the lounge is the constructed-in kitchen, which is constructed from plywood and is absolutely concealable behind white sliding doorways.

A small hearth is constructed-in into a big white cupboard located alongside the darkest wall of the room which additionally accommodates the fridge and the air-conditioning unit. In the midst of the lounge one finds a bespoke plywood desk which serves as a eating desk or a working desk. A light-weight blue Scandinavian couch is mendacity in entrance of an uncovered brick wall painted white in entrance of the image window, whereas a black rotating Jean Prouve Vitra lighting fixture hovers over the couch. The white wall in entrance of the seating space serves as a projection display.

A big sliding white door results in the wardrobe room, which additionally accommodates a sleeping space for the canine, a yoga deck made out of gray granite slabs and a winter backyard. The small allwhite sleeping room has a big constructed-in wardrobe alongside one of many partitions and a bespoke plywood baroque mattress.

Images by Asen Emilov

Visit dontDIY

  • Facebook
  • Google Plus