D74 Residence by Widawscy Studio Architektury

Brilliant modern residence designed by Widawscy Studio Architektury, situated in Tarnowskie Gory, Poland.

001-d74-home-widawscy-studio-architektury-1050x697

002-d74-home-widawscy-studio-architektury-1050x791

004-d74-home-widawscy-studio-architektury-1050x704

007-d74-home-widawscy-studio-architektury-1050x697

008-d74-home-widawscy-studio-architektury-1050x697

016-d74-home-widawscy-studio-architektury-1050x1581

017-d74-home-widawscy-studio-architektury-1050x1581

011-d74-home-widawscy-studio-architektury-1050x697

013-d74-home-widawscy-studio-architektury-1050x1581

021-d74-home-widawscy-studio-architektury-1050x697

Description by Widawscy Studio Architektury

Floor flooring is a shiny, open area, which is dominated by harmonious mixtures of white and wooden, damaged by accents of black and mint. Picket ceiling dominates the open area of the spherical flooring and accenting the eating space. Kitchen, eating room, corridor and front room are 4 conventionally separate areas that really hyperlink easily collectively, giving residents a way of freedom.

Black TV wall creates a contrasting background for the inside parts and visually minimizes the visibility of the TV. Giant home windows overlooking the backyard heighten the sensation of spaciousness. The toilet on the bottom flooring is dominated by contrasts. The black and white tiles along with the plate within the triangles, making a exceptional area. Chrome lamp over the sink are the elegant accents within the inside. White metal body for washbasin designed by designers is an fascinating accent on this small inside. On the primary flooring is a personal space of the residents: bed room, toilet, dressing room and daughters room.

The bed room is split into two typical zones: white – sleeping and black -wardrobe. Monochromatic colours of bed room is damaged by yellow accents within the type of a cushty chair. In the midst of the inside has been set white mattress with a excessive, upholstered headboard fastened to the wall.

Images courtesy of Widawscy Studio Architektury

Visit Widawscy Studio Architektury

  • Facebook
  • Google Plus