D79 House by mode:lina architekci

Trendy house designed by mode:lina architekci located in Poznan, Poland.

009-d79-house-modelina-architekci-1050x700

008-d79-house-modelina-architekci-1050x700

001-d79-house-modelina-architekci-1050x700

002-d79-house-modelina-architekci-1050x700

005-d79-house-modelina-architekci-1050x700

006-d79-house-modelina-architekci-1050x700

012-d79-house-modelina-architekci-1050x700

010-d79-house-modelina-architekci-1050x700

015-d79-house-modelina-architekci-1050x700

013-d79-house-modelina-architekci-1050x704

014-d79-house-modelina-architekci-1050x700

Description by mode:lina architekci

“We’re a household with little youngsters, who will go to high school quickly.”

This concept was a place to begin to design a multifunctional home area, which brings collectively plenty of diferent duties – each faculty and home ones. The investor needs to create a pleasant and useful area.

The architects from mode:lina architekci throughout shut cooperation with the investor helped to determine a dreamed-of inside to play and work in.

“We would have liked to arrange the area in order that youngsters can play freely, put away their toys, whereas I’ve a dreamed-of white kitchen with an island and a big oak desk.” The designers from mode:lina architekci deliberate a lounge and kitchen’s open area. The kitchen is distinguished by the large white island, white furnishings and picket partitions. The large oak desk with trendy chairs is the perfect place for every day work and in addition a spot for conferences of family and friends.

“The area is open, snug and properly-organized for our wants.”

The investor’s concept was to make really feel at residence for his or her quests. The condo’s plan completely works out throughout household get-togethers. There’s a number of room for sitting on the desk in addition to on the couch.

“(About bed room) That is our sanctuary. Our place. Our privateness”

The thought for the bed room wanted to include the sensible wants like space for storing. The architects proposed an enormous bookcase which separate the beedrom from the remainder of the world. To provide it heat and comfy environment picket parts and numerous materials have been used.

Images by Marcin Ratajczak

Visit mode:lina architekci

  • Facebook
  • Google Plus