Fitty Wun by Feldman Architecture

Townhouse situated in San Francisco, California, utterly renovated by Feldman Structure.

003-fitty-wun-feldman-architecture-1050x701

004-fitty-wun-feldman-architecture-1050x1470

001-fitty-wun-feldman-architecture-1050x1463

002-fitty-wun-feldman-architecture-1050x1470

007-fitty-wun-feldman-architecture-1050x1470

006-fitty-wun-feldman-architecture-1050x750

008-fitty-wun-feldman-architecture-1050x1470

009-fitty-wun-feldman-architecture-1050x1573

010-fitty-wun-feldman-architecture-1050x1573

Description by Feldman Structure

The unconventional renovation of Fitty Wun reworked this Cole Valley house to mirror the playful personalities of the shoppers, a pair with three lively younger boys and a “work exhausting, play onerous” way of living.

Behind a white-framed entrance door in a townhouse façade, the home options an open flooring plan that merges the kitchen, eating, and dwelling rooms into one nice room. This spacious communal dwelling space features as a hub for cooking, consuming, working, and tomfoolery, with a catwalk connecting the youngsters’s bedrooms overhead. At its core, a 3-story atrium, ringed with a spiraling metal stairway, offers the boys room to play inside earshot of their mother and father. A wooden rope swing suspended on the atrium’s middle soars from the kitchen to the underside of the ‘pod,’ a floating workplace area that serves as an acoustically separate area from the motion under. From its inexperienced roof with views of Twin Peaks and Mount Sutro to the good room’s revolutionary storage options, the design of Fitty Wun combines whimsy and utility.

Images by Joe Fletcher

Visit Feldman Architecture

  • Facebook
  • Google Plus