Hike Apartment by Sabo Project

Recent condominium situated in Paris, France, designed by Sabo Venture.

001-hike-apartment-sabo-project

003-hike-apartment-sabo-project

004-hike-apartment-sabo-project

005-hike-apartment-sabo-project

007-hike-apartment-sabo-project

008-hike-apartment-sabo-project

009-hike-apartment-sabo-project

010-hike-apartment-sabo-project

014-hike-apartment-sabo-project

015-hike-apartment-sabo-project

018-hike-apartment-sabo-project

019-hike-apartment-sabo-project

Description by Sabo Challenge

SABO was invited to rethink the Paris condominium of a younger designer trying to maximize her area. The design include a number of partition removals and the insertion of a multi perform thick wall appearing as stair, workplace, show, closet, material storage, pure and synthetic mild supply or sliding partitioning. The porous furnishings permits for pure mild to succeed in a central hall in addition to framing views between the brand new bed room and the lounge.The swaying steps of an alternate tread stair celebrates the encompassing hills and climbing tradition of Montmartre.

Within the kitchen, a mini vertical backyard offers recent fragrant herbs because of a mixture of direct solar publicity and specialised synthetic lighting. A metal countertop with customized built-in drainer is welded in place to stretch over 15 foot seamlessly. In distinction is a whimsy flooring composed of a 25 pure rubber strips of 14 totally different colours.

Images courtesy of Sabo Challenge

Visit Sabo Project

  • Facebook
  • Google Plus