House of Nature by MisoSoupDesign

Easy house situated in Taichung, Taiwan, designed by MisoSoupDesign.

001-house-nature-misosoupdesign

002-house-nature-misosoupdesign

003-house-nature-misosoupdesign

007-house-nature-misosoupdesign

005-house-nature-misosoupdesign

006-house-nature-misosoupdesign

009-house-nature-misosoupdesign

010-house-nature-misosoupdesign

008-house-nature-misosoupdesign

Description by MisoSoupDesign

Whole area is predicated on white shade scheme that goes with pure pinewood and skinny concrete, to intensify the clear, easy strains. Shifting from previous home to a brand new house, the shoppers have targeted on a youngsters-pleasant dwelling area, as their child simply turned 1 yr previous.

So as to break the normal format and remove unusable area, we have now eliminated the kitchen wall and join kitchen, eating and front room into one giant area, and set up great amount of storage cupboard. Open kitchen permits an island subsequent to the eating desk, and the method of cooking turns into a part of the actions in the home. The area doesn’t solely look greater, it’s also handy to supervise their youngster.

A big piece of tempered glass visually connects the lounge and classroom, letting sufficient daylight journey although the home and making the area seem even bigger. A specifically designed double curvature bookshelf turns into an exquisite show for shopper’s valuable assortment. Pure mild and strong wooden furnishings brings provides a way of nature to the home.

Images courtesy of MisoSoupDesign

Visit MisoSoupDesign

  • Facebook
  • Google Plus