Ishibe House by Alts Design Office

Trendy single household residence located in Ishibe, Japan, designed in 2015 by Alts Design Workplace.

001-ishibe-house-alts-design-office-1050x700

002-ishibe-house-alts-design-office-1050x1575

003-ishibe-house-alts-design-office-1050x1575

004-ishibe-house-alts-design-office-1050x700

005-ishibe-house-alts-design-office-1050x700

006-ishibe-house-alts-design-office-1050x700

007-ishibe-house-alts-design-office-1050x1575

010-ishibe-house-alts-design-office-1050x700

011-ishibe-house-alts-design-office-1050x700

009-ishibe-house-alts-design-office-1050x1575

Description by Alts Design Workplace

The hope of this shopper is to stay in a home identical to a renovated warehouse. The kind of homes is diversified into numerous sorts, and such a home is prevalent on the bottom of monetary phrases. Nevertheless, there’re issues as relating to warmth insulation capability and development to transform a warehouse right into a home. In consequence, it prices the identical quantity as new development. Subsequently, we constructed a brand new home like a renovated warehouse pursuing diversified and productive open areas. The bottom sits between previous residential space and new land on the market in tons. And it’s an space enclosed by residential roads. We made a constructing like an present warehouse at first, and designed it rigorously as if the shopper renovated it. We made a white-dice contained in the constructing and put rooms wanted privateness contained in the dice. In doing so, we valued the connection of the within and the surface. We made a splitlevel home, and dare to make non-unique rooms on flooring planning. We created open areas in order that the shopper can organize them to go well with the life-style. We might take account the sturdiness and the environmental burden due to new development. Along with that, we might add temporal complexity as if it have been an present constructing. Then we hope that the shopper lives a spiritually prosperous life on this home including depth to it.

Images courtesy of Alts Design Workplace

Visit Alts Design Office

  • Facebook
  • Google Plus