Mountain Guest House by Dom Arquitectura

Inspiring mountain visitor home located in Barcelona, Spain, designed by Dom Arquitectura.

001-mountain-guest-house-dom-arquitectura-1050x700

002-mountain-guest-house-dom-arquitectura-1050x719

003-mountain-guest-house-dom-arquitectura-1050x1470

004-mountain-guest-house-dom-arquitectura-1050x700

005-mountain-guest-house-dom-arquitectura-1050x739

006-mountain-guest-house-dom-arquitectura-1050x667

010-mountain-guest-house-dom-arquitectura-1050x689

011-mountain-guest-house-dom-arquitectura-1050x645

012-mountain-guest-house-dom-arquitectura-1050x625

013-mountain-guest-house-dom-arquitectura-1050x671

014-mountain-guest-house-dom-arquitectura-1050x670

Description by Dom Arquitectura

The prevailing quantity couldn’t be modified, subsequently we tailored the visitor home program to it.

To begin with we upgraded the roof with up-to-date insulation and waterproofing, afterward we did the identical with the facades and the inside area.

The thought was to open the within area to outdoors, so the customers have been capable of benefit from the giant backyard with views. The roof was prolonged to cowl the terrace with a brand new wicker and iron construction pergola, so we the terrace area elevated permitting guests might be nearer with the backyard, the character and the orchard.

The inside area was understood virtually as a single and steady area the place the lounge, kitchen and small eating space, shaped the primary area related to the bed room and toilet.

Within the bed room we designed a steady furnishings utilizing the identical flooring wooden, we created a base cupboard that turned the top the mattress head, and encompassed the window perimeter. It could possibly be used as a bench the place to benefit from the framed views.

The kitchen furnishings, the fireside furnishings and cupboards maintained the identical modulation, they usually helped us to distribute the ordered area.

Images by Pablo Serrano

Visit Dom Arquitectura

  • Facebook
  • Google Plus