Mountain View Townhouse by Studio Revolution

Inspiring scandinavian residence situated in Mountain View, California, designed by Studio Revolution.

001-mountain-view-townhouse-studio-revolution-1050x693

003-mountain-view-townhouse-studio-revolution-1050x1371

002-mountain-view-townhouse-studio-revolution-1050x1386

007-mountain-view-townhouse-studio-revolution-1050x1575

008-mountain-view-townhouse-studio-revolution-1050x1361

004-mountain-view-townhouse-studio-revolution-1050x1575

005-mountain-view-townhouse-studio-revolution-1050x1517

Description by Studio Revolution

Our tackle trendy Scandinavian design for a Mountain View Townhouse venture. The basic parts: simplicity, clear strains, added storage for performance, spindle chairs and the absence of colour. Our amendments: a contact of mustard for heat, quirky gnomes and a mixture of darkish and romantic artwork items. Put slightly drama in your Scandi!

Images courtesy of Studio Revolution

Visit Studio Revolution

  • Facebook
  • Google Plus