NPL Penthouse by Olga Akulova

Inspiring condominium situated in Kiev, Ukraine, designed in 2015 by Olga Akulova.

001-npl-penthouse-olga-akulova-1050x700

003-npl-penthouse-olga-akulova-1050x700

004-npl-penthouse-olga-akulova-1050x700

005-npl-penthouse-olga-akulova-1050x700

007-npl-penthouse-olga-akulova-1050x700

008-npl-penthouse-olga-akulova-1050x700

009-npl-penthouse-olga-akulova-1050x690

010-npl-penthouse-olga-akulova-1050x700

016-npl-penthouse-olga-akulova-1050x674

019-npl-penthouse-olga-akulova-1050x706

024-npl-penthouse-olga-akulova-1050x1432

026-npl-penthouse-olga-akulova-1050x701

029-npl-penthouse-olga-akulova-1050x709

031-npl-penthouse-olga-akulova-1050x700

034-npl-penthouse-olga-akulova-1050x1448

Description by Olga Akulova

Utterly new thirtieth degree home, within the condominium «Novopecherskie Lipki», has a couple of Penthouses about 150m2-250m2 every. One in every of them turned an funding property for my shopper. Younger man who used to reside in Spain and lives partly in Latvia, has received an concept to create this area as an ideal space for himself and for social gathering time together with his few pals.

Indifferent concrete ceiling and the glass wall – home windows, have been from the very starting of the Venture temporary.

One other key facet of the temporary was to construct an inside with out shopper management, as he had not a lot time. The shopper requested me to arrange an open area space with pure supplies and a “Intelligent Home” system, which may management the temperature, safety system, lighting and tv. Pure supplies with oak/elm-tree construction have been used on the partitions and kitchen
island. Minacciolo / Pure Pores and skin Kitchen was agreed with the primary steps of the Venture. For the island prime we used sheet metallic matching the color to the concrete ceiling and framework
columns. The inside was developed with large home windows, which offered superb views of the Metropolis, Dnieper River and Sky.

The big sheet slide glass and picket doorways within the bed room have been maneuvered by means of a gap to attach bed room the to the visitor-room. The material “Designers Guild” with a “Black Out” perform, alongside the sliding glass door, shuts solar mild from outdoors is managed by the “Intelligent Home” system program on IPad. A monolithic white rectangle in the midst of the guestroom separating the lounge and the wardrobe space accommodates the open picket Hearth “Waco and Co” and a hidden tv, whereas a part of the wardrobe utilities are hid inside this lengthy form on the other website of the tv space.

The toilet space is separated from bed room by a glass sliding door That permits the view from the bed room and cupboard to the backyard on the toilet wall. Lighting and watering are switched on routinely from the laundry.

A white metallic construction within the entrance of the wall crops, elongate the toilet space and include a desk with a black lengthy ceramic sink and step to the picket tub “Agape”.

Images courtesy of Olga Akulova

Visit Olga Akulova

  • Facebook
  • Google Plus