P Apartment by Carola Vannini

Sensible house situated in Rome, Italy, designed by Carola Vannini.

003-apartment-carola-vannini

002-apartment-carola-vannini-1050x1573

004-apartment-carola-vannini

009-apartment-carola-vannini

005-apartment-carola-vannini

001-apartment-carola-vannini

006-apartment-carola-vannini

007-apartment-carola-vannini

010-apartment-carola-vannini

Description by Carola Vannini

Situated within the EUR neighborhood of Rome, this condo has been utterly renovated in accordance with the brand new and personalised house owners’ wants.

The rooms, already largely enlighted by many vast home windows, have been made clean and fluid by the brand new inside distribution, that visually separates them with out creating robust boundaries.
Certainly, the lounge communicates with the kitchen via a brief and monumental hall.

The dwelling space has been emphasised by making a step (underlined by a steady led mild) that connects the prevailing constructing construction. The massive main bedroom hides a stroll-in closet that, based mostly on the state of affairs, may be hidden by way of two sliding doorways that desappear into the wall behind the mattress. This has been constructed with plasterboard coated by white resin.

Two lengthy niches behind the pillows perform as bedside tables. Loos are giant and cozy, with a purpose to fulfill the wants of a contemporary household.

The kitchen has been customized made and designed by the architect; the primary aim was to acquire a multifunctional area. Mild colours have been chosen for your complete condo, with a view to emphasize the charming surrounding inexperienced areas.

Images courtesy of Carola Vannini

Visit Carola Vannini

  • Facebook
  • Google Plus