Penthouse Apartment by Tellini Vontobel Arquitetura

Modern penthouse condominium situated in Porto Alegre, Brazil, designed by Tellini Vontobel Arquitetura.

003-penthouse-apartment-tellini-vontobel-arquitetura-1050x702

005-penthouse-apartment-tellini-vontobel-arquitetura-1050x1575

004-penthouse-apartment-tellini-vontobel-arquitetura-1050x350

002-penthouse-apartment-tellini-vontobel-arquitetura-1050x701

007-penthouse-apartment-tellini-vontobel-arquitetura-1050x700

006-penthouse-apartment-tellini-vontobel-arquitetura-1050x1613

008-penthouse-apartment-tellini-vontobel-arquitetura-1050x770

001-penthouse-apartment-tellini-vontobel-arquitetura

Description by Tellini Vontobel Arquitetura

So maybe one might outline the idea of this undertaking, designed to cowl the double-peak, in probably the most noble of the capital.

What a penthouse condominium, surrounded by glass on all sides, is an attractive residence, that is reality. However the social space, invaded by the solar and direct mild, is perhaps a spot you spend a bit feeling of heat and intimacy.

And ranging from this level that the architect Evelise Tellini Vontobel started his work. “Creating an surroundings influence, extraordinarily snug, very cozy and absolutely built-in into the outside space was crucial premise” explains Evelise.

The condominium, a duplex-ceilinged room, subsequent to the outside space has all of the social surroundings and the kitchen, and downstairs rooms and repair space.

By accessing the condo by social elevator, you will have instantly the feeling of amplitude, was eradicated as a result of the social corridor, integrating areas.

The selection of raisin dominant tone in the lounge, in distinction to the variations discovered within the carpet and the delicate particulars of the large blind, who serves as blackout. The setting on the similar time critical and behaved, will get an off-the-cuff contact with the banks by the colourful espresso desk.

If the darker tones dominate the surroundings will get a singular brightness with giant sheets of glass that encompass the area, with breathtaking view of the town. Darkish tones and earthy comply with upholstery, furnishings, and objects within the particulars, persevering with the sequence a hue under the bathroom, particularly with a big lighted area of interest.

The kitchen, which is separated from the social solely by a big sliding door is stored open more often than not to combine the surroundings is likely one of the most generally used residence environments. The fashionable and basic figures oppose the hood and on the carpet of cowhide.

The outside space is one other world in shades of inexperienced, a micro-reserve suspended. The inexperienced vegetation is related to the pool tom pads, which coexists harmoniously with the earth vessel, the ground and the furnishings. A real oasis within the heights.

Images by Omar Freitas Junior

Visit Tellini Vontobel Arquitetura

  • Facebook
  • Google Plus