Project K by JUMA Architects

Modern residence situated in Belgium, designed in 2015 by Juma Architects.

004-project-juma-architects-1050x700

005-project-juma-architects-1050x700

006-project-juma-architects-1050x700

007-project-juma-architects-1050x700

001-project-juma-architects-1050x700

002-project-juma-architects-1050x700

003-project-juma-architects-1050x700

010-project-juma-architects-1050x700

013-project-juma-architects-1050x700

Description by Juma Architects

Nothing stays of the unique format. The modifications begin with the doorway door, which has been moved to a unique location. The steps to the basement and the attic have been eliminated and changed by two stair hatches, liberating up a substantial flooring space that beforehand solely served as circulation area. The storage was sacrificed as nicely. Not solely due to the area it occupied, however primarily as a result of it utterly blocked the view on probably the most lovely a part of the backyard. The unused attic area above the storage was opened as much as the roof; on this method, JUMA created the right place to deal with the kitchen. The huge Vertigo lamp was hung above the central kitchen island, the place it comes absolutely into its personal.

A brand new giant window part bathes the kitchen in hues of inexperienced. The eating room and the lounge with its cosy hearth have been additionally fitted with giant glazed areas to permit loads of pure mild and take full benefit of the view on the brand new pool.

An L-formed quantity containing a coated terrace and the main bedroom was constructed across the sky-blue swimming pool. Each the bed room and the adjoining toilet take pleasure in that direct view onto the pool that makes this home so particular. One experiences a blissful vacation feeling all through all the home.

The colors and supplies have been stored mild and sober and are accented with occasional black detailing within the window frames, door handles and lightweight fittings. The entire exudes a way of serenity, creating an environment during which the residents can absolutely unwind.

Images courtesy of Juma Architects

Visit Juma Architects

  • Facebook
  • Google Plus