Snigeri by Geometrium

Modern house designed by Geometrium, situated in Moscow, Russia.

004-snigeri-geometrium-1050x700

005-snigeri-geometrium-1050x700

006-snigeri-geometrium-1050x700

007-snigeri-geometrium-1050x700

008-snigeri-geometrium-1050x700

009-snigeri-geometrium-1050x700

010-snigeri-geometrium-1050x700

011-snigeri-geometrium-1050x700

015-snigeri-geometrium-1050x700

014-snigeri-geometrium-1050x1575

012-snigeri-geometrium-1050x1575

013-snigeri-geometrium-1050x1575

016-snigeri-geometrium-1050x1575

018-snigeri-geometrium-1050x1575

Description by Geometrium

The venture was carried out for a younger woman. She purchased an house within the Moscow suburbs. Our process was to make a contemporary and practical house to keep away from complicated settlement course of. Make it snug and practical format, to make it absolutely constant lifestyle ordered it.

Throughout technical necessities compiling we’ve outlined a method, practical zoning, and clearly current all of the processes happening within the condo. How will the method of cooking, the place and the way can be situated friends nicely thought out all of the attainable situations rooms. Technical necessities for this challenge might be discovered right here.

Within the kitchen space, we positioned the island at will of proprietor. The thought was that the kitchen space was additionally dwelling space. A spot to talk with buddies, talk about plans and drink espresso.

The island is made so as to chat whereas cooking with resting on the sofa or on the bar. Kitchen turned out to be small however very useful. It has all of the necessities that you simply want for cooking.

TV within the room – the background. Typically the proprietor of the house doesn’t watch it. So we put it on the arm within the space of cooking. A central aspect of the wall of the island turned the world map, carved, laser-minimize plywood. A shopper travels steadily and she or he plans to connect photographs of locations she visited on the map. The thought appeared to us very fascinating, and we beat it in a method.

A number of the partitions, ceiling and flooring are made underneath the concrete cowl. The partitions and ceiling – plaster for concrete and flooring porcelain tiles seamless concrete beneath the identical tone. Concrete makes the loft a background on which advantageous to look white partitions and furnishings. This will increase the area by combining corridor with kitchen and makes the room lighter. We tried to keep away from numerous darkish parts, because the pure mild falls over the balcony in a small quantity.

Within the hallway there’s wardrobe, one door is a mirror. This system is just not random. Firstly, the mirror at this level will increase the area, creating the impact of continuous the kitchen area. Secondly, the mirror displays mild from a window, which makes the room lighter.

Apron kitchen we made a particular paint that varieties a floor, like a chalk board. You’ll be able to chalk to write down “wash their dishes,” some prescription or want for the day.

The door to the toilet, we have now hidden to protect the impact of a homogeneous white floor.

Within the hallway there’s solely vital. The duty was to launch the enter area of pointless gadgets, all could be eliminated as soon as the cupboard.

Accent a wall with the entrance door – black. She is in the identical aircraft because the kitchen apron. Thus, the pacemaker within the rooms and they’re visually merged. Additionally, oddly sufficient, on this case, the black wall enhances the area hallway.

Instantly in entrance of the lounge the sliding door

The sliding door doesn’t muddle the area when opens. It’s manufactured from white, as a continuation of a white wall. Most frequently will probably be opened and can give the impression of 1 giant area of the kitchen, front room, hallway.
Allow us to go to the lounge-bed room.

It was necessary to make use of the bed room as a dwelling space, the place you possibly can get along with buddies, watch TV. It is very important make area for yoga. Subsequently ordered it was determined to not put the mattress, and the couch with the mechanism used to sleep every single day.

Since shopper – a woman, naturally it’s vital to put a considerable amount of clothes and niknaks.

The lounge has entry to the dressing room. The door to the dressing room hidden within the composition of veneered panels in the identical mild oak, as in all areas. The wall behind the couch is product of the identical plaster for concrete, visually uniting all of the rooms collectively. The remainder of the background within the room is white.

The wall reverse the couch consists completely of hidden storage, which will increase the area visually and make it minimalist. All the surplus may be eliminated and nothing will cease. Mirrored doorways have two vertical cupboards probability:

1. They improve the area.

2. Give extra mild.

three. They’re functionally justified (one mirror nearer to the sliding door, it’s needed for yoga, the second mirror, nearer to the window, for use for make-up, as essential pure mild).

Above the mirror is mild, which provides extra practical lighting.

The colour scheme remained the identical as within the kitchen and hallway, that is accomplished on objective, to unite these areas. Thus, the condo appears greater.

The sunshine within the condo resolved overhead lights with subtle mild, permitting you to maintain the peak of the ceiling and supply basic lighting is vibrant sufficient. Graphic black parts – lighting, legs of tables, image body – additionally set a constant type all through the condominium.

Balcony functionally have to drink espresso and chat with associates, lie within the solar and skim a guide.

We did a sofa within the nook of the room with cushions, the place you possibly can lie down and skim a guide with a cup of espresso.
Additionally we positioned two chairs and a desk to retire and speak about life with somebody.

The room additionally has a small ottomans, pillows, which, if desired, might be moved to any of the buildings that housed the corporate of associates.

Within the rest room, the primary want was ordered to make a free-standing tub. The ornament of the partitions and flooring with pure stone slate, on the wall behind the toilet – 3D-panels from the identical slate. Beneath the toilet made the slope and drain the water to drip down. On this aircraft of the ground we put the stones. Thus, we’ve got created an environment of real nature, utilizing pure stone and a free-standing tub.

The remainder of the ground end of the identical tiles beneath concrete within the hall. This tile goes to the wall constructed sanitary ware.

Reverse the bathtub has a sink and cupboard. Behind cupboard – a mirror on the wall. Thus, we visually improve the area in half and creates the impact of hovering stone.

Images courtesy of Geometrium

Visit Geometrium

  • Facebook
  • Google Plus