Vancouver house by Canadian studio Splyce Design features a lopsided roof that follows the line of the staircase. Stairs between the three floors are at the north-facing front of the house, which is the darkest part of the building. Open stair treads, glass balustrades and a rooflight at the top of the stairwell have been added to increase the flow of natural light here.

Vancouver house by Canadian studio Splyce Design features a lopsided roof that follows the line of the staircase. Stairs between the three floors are at the north-facing front of the house, which is the darkest part of the building. Open stair treads, glass balustrades and a rooflight at the top of the stairwell have been added to increase the flow of natural light here.
Vancouver house by Canadian studio Splyce Design features a lopsided roof that follows the line of the staircase. Stairs between the three floors are at the north-facing front of the house, which is the darkest part of the building. Open stair treads, glass balustrades and a rooflight at the top of the stairwell have been added to increase the flow of natural light here. is creative inspiration for us.
Get more photo about home decor related with by looking at photos gallery at the bottom of this page.
We are want to say thanks if you like to share this post to another people via your facebook, pinterest, google plus or twitter account.
Right Click to save picture or tap and hold for seven second if you are using iphone or ipad.
Full size is 468X950 (Link to full-size image) pixels.
Source: dezeen.com


  • Facebook
  • Google Plus